DE ACTUALITATE

„În culisele scenei, în culisele vieții”

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează joi, 24 martie 2016, ora 18.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”. Invitatul acestei ediții este Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova.

În cadrul întâlnirii, care este inclusă în Săptămâna Teatrului (20-27 martie 2016) și va fi moderată de Cornel Mihai Ungureanu, Alexandru Boureanu va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa de actor, regizor și manager și va răspunde, între altele, unor întrebări în legătură cu noile proiecte ale teatrului, dar și cu Festivalul Shakespeare, ediția a X-a, care va începe la Craiova pe 14 aprilie 2016. La finalul întâlnirii, Alexandru Boureanu va intra în dialog cu publicul.

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului larg, în fiecare lună, fie un om de scenă: actor, interpret muzical, fie un alt angajat al unei instituții de spectacole, ce contribuie la realizarea unui produs artistic, de la sufleor sau tehnician, la managerul instituției. Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist sau ale celei de om din spatele scenei, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise. De la debutul proiectului, în noiembrie 2015, invitați în cadrul proiectului au fost actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”, soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova, teatrologul Adriana Teodorescu, manager al Teatrului „Colibri” și Vlad Drăgulescu, antreprenor cultural și manager al Filarmonicii „Oltenia” Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: primariacraiova.ro

%d blogeri au apreciat: