DE ACTUALITATE

În ţara noastră nu se pune în discuţie izolarea sau închiderea unui oraş din cauza coronavirusului (Raed Arafat)Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că în acest moment nu se pune în discuţie în ţara noastră izolarea sau închiderea unui oraş, după apariţia celui de-al treilea caz de coronavirus din Timişoara.

El a afirmat că decizia de izolare a unui oraş nu este luată la nivel local, ci naţional, după o analiză riguroasă a situaţiei.Raed Arafat a mai spus că la Timişoara, în toate cazurile, se cunoaşte exact cum a fost contractat virusul şi, în acest moment, nu este cazul să fie luate măsuri extrem de drastice.

Declaraţiile au fost făcute la finalul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. În context, preşedintele Klaus Iohannis a precizat că autorităţile se concentrează pe oprirea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Şeful statului a făcut apel la calm, realism şi echilibru, pentru ca viaţa socială să nu fie afectată de neîncredere şi ştiri false.

%d blogeri au apreciat: