DE ACTUALITATE

În trei ani, irigații pentru 2 milioane de hectare

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat că Ministerul Agriculturii are ca obiectiv realizarea, până în 2020, a unor sisteme de irigaţii care să acopere o suprafaţă de două milioane de hectare.

Împarte cu prietenii tăi

Aflat într-o vizită în județul Botoșani, ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat, sâmbătă, 10 iunie, că Ministerul Agriculturii are ca obiectiv realizarea, până în 2020, a unor sisteme de irigaţii care să acopere o suprafaţă agricolă de două milioane de hectare și că  sursele de apă şi canalele de irigaţii vor fi puse gratuit la dispoziţia fermierilor. Aceștia vor avea însă obligația să-și achiziţioneze sistemele de udare, fie cu fonduri proprii, fie în baza unor proiecte cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Petre Daea a făcut un apel la fermieri să se asocieze pentru a putea obţine mai uşor fonduri în vederea realizării de investiţii în sistemele de irigaţii.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Miercuri, fără apă în cartierul Brazda lui Novac

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac, în...

Închide