DE ACTUALITATE

Încă 15 decese din cauza infectării cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi

Foto: Profimedia

Încă 15 decese din cauza infectării cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi, bilanțul ajungând la 346, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Printre victime se numără și o  asistentă medicală de 42 de ani, de la Țăndărei, al treilea cadru medical care își pierde viața din cauza coronavirusului. 

În această dimineață, s-a inregistrat un prim deces al unei persoane confirmate cu Covid 19 la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, dupa cum precizeaza conducerea unitatii medicale.

Potrivit corespondentului Radio România, Anamaria Cârstea, care transmite știrea,  pacientul se afla la ATI, avea 58 de ani si era cunoscut cu afectiuni cardiace preexistente.

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat, astăzi, în județul Olt, acesta fiind al 13-lea, anunță reprezentanții Prefecturii Olt.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat din Slatina, vecin cu familia copilului în vârstă de un an şi două luni confirmat pe 30 martie. Patru dintre persoanele din județ confirmate cu COVID-19 au fost deja declarate vindecate şi externate.

%d blogeri au apreciat: