DE ACTUALITATE

Încă doi români morți în urma cutremurului din Italia

Numarul romanilor care si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia a ajuns la 10!

Împarte cu prietenii tăi

Ministerul Afacerilor Externe a fost confirmat decesul altor doi cetățeni români, în urma seismului care a avut loc în Italia. Astfel, la acest moment, numărul cetățenilor români care și-au pierdut viața în urma cutremurului din peninsulă este de zece persoane.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că numărul cazurilor de cetățeni români dispăruți, aflat în atenție, este, în prezent, de 16 persoane.

Ambasada României la Roma, cât și Consulatul General al României la Bologna, își desfășoară activitatea la capacitate maximă, în vederea acordării de asistență consulară cetățenilor români afectați de seism.

MAE reamintește că cetățenii români afectați pot solicita asistență consulară la următoarele numere de telefon: Ambasada României în Italia — (0039) 06 835 233 58 și (0039) 06 835 233 56,Consulatul General al României la Bologna — (0039) 051 5872120 și (0039) 051 5872209, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
(Galerie foto) Ziua Familiei, astazi, la FORD Craiova!

Angajaţii şi rudele acestora au putut vizita secţiile Montaj General, Caroserii si Presaj, dar şi Producţie Motoare.

Închide