DE ACTUALITATE

Incendiu violent în Filiaşi

Un apartament dintr-un bloc cu 4 etaje a fost cuprins de flăcări

Împarte cu prietenii tăi

În jurul orei 23.54, un apel venit prin 112 a anunţat producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje din oraşul Filiaşi.

Imediat la faţa locului au intervenit pompierii, din cadrul Punctului de Lucru Filiaşi cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj S.A.J.. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul apartamentului, existând posibilitatea de propagare la întreaga clădire.

În sprijin, la faţa locului s-au deplasat forţe și mijloace din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă S.M.U.R.D., precum şi Grupa operativă. Din cauza pericolului existent şi degajării unor cantităţi mari de fum, s-a dispus măsura evacuării persoanelor din locuinţe, a unui număr de 35 persoane (30 adulţi şi 5 copii), 5 persoane au suferit intoxicaţii cu fum fiind transportate la spitalul din Filiaşi.

În urma incendiului, o persoană în vârstă 44 ani, de sex masculin, a fost găsită decedată. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Manifestații în Franța (audio)

Emmanuel Macron, se va adresa public, la începutul săptămânii viitoare

Închide