DE ACTUALITATE

Incepe Gaudeamus litoral!

Esti pe litoral? Citeste o carte!

Împarte cu prietenii tăi

Lectura de vacanță la malul mării, a devenit o tradiție în ultimii ani, iar Târgul Gaudeamus Litoral din stațiunea Mamaia este unul dintre cele mai așteptate și mai de succes evenimente culturale estivale.

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, Târgul Gaudeamus Litoral din cadrul Caravanei Gaudeamus „Carte de învățătură” 2015, organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România şi Radio Constanţa, se pregătește să își deschidă din nou porțile pentru iubitorii de carte. Organizat în incinta unui pavilion expoziţional mobil, la Mamaia, pe faleza din faţa Radio Vacanţa, Târgul Gaudeamus Litoral se va desfășura în perioada 13 – 17 august.

Întâlniri de poveste cu editori, scriitori, critici, oameni de cultură, iată cu ce îi îmbie organizatorii pe cititorii estivali.

De asemenea, puteti să donaţi cărţi, în campania de donaţie de carte care va avea loc la Târgul GAUDEAMUS Litoral 2015: volumele donate de vizitatorii şi expozanţii Târgului vor fi distribuite către biblioteci rurale din Dobrogea.

Vor fi cinci zile pline cu… cărţi proaspete şi îmbietoare, dar şi cu evenimente culturale şi concursuri cu premii atractive pentru public!

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un roman, printre magicienii din bucatarie

Alimente transformate in opere de arta!

Închide