DE ACTUALITATE

Incepe procesul anului: prima data cand un premier in functie in Romania e trimis in judecata

                  Primul termen de judecată în procesul premierului Victor Ponta este programat astăzi la Bucureşti. Procesul începe la ora 12.00, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce procurorii DNA au trimis săptămâna trecută, joi, dosarul la instanţă, iar vineri judecătorul căruia i-a fost repartizat s-a abţinut. Astăzi, la primul termen, vor fi verificate măsurile asigurătorii şi preventive din dosar. Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Duminică, 20 septembrie, premierul Victor Ponta a împlinit 43 de ani și cu această ocazie postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Mulțumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gând bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuți, precum cei doi tineri care m-au văzut în mașină la semafor și au lăsat geamul jos doar să-mi ureze „La mulți ani!”). În 43 de ani am trecut deja prin foarte multe, bune și rele, cred în Dumnezeu, îmi iubesc familia mai mult decât pe mine însumi, îmi ajut prietenii și respect oamenii. Nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenție, am învațat din greșeli și am cerut iertare când am greșit. Chiar și azi, în timpuri cum nu am mai trăit, cred că prostia, ticăloșia și ura atât de prezente din păcate în viața noastră, nu pot să ne schimbe fundamental ca oameni!”

%d blogeri au apreciat: