DE ACTUALITATE

Info Trafic (9 octombrie 2019)

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, până pe data de 15 octombrie, se efectuează lucrări de dislocare a blocurilor de roci instabile de pe versanţi, pe  DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, la kilometrii 198+300 m – 200+645 m şi 201+452 m – 204+000 m, pe raza orașului Călimănești, în judeţul Vâlcea. Zilnic, între orele 06:00 şi 13:00, se va închide circulația în reprize de maximum 15 minute, pentru executarea lucărilor.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 – 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, în judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în luna noiembrie.   Participanții la trafic sunt sfătuiţi să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse temporar.

Traficul feroviar este închis, până în luna noiembrie, pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, în judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vremea în Oltenia (9 octombrie 2019)

Vremea în Oltenia se va încălzi, astăzi, înregistrându-se valori apropiate de normalul termic al datei calendaristice, și va fi în...

Închide