DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil umed pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești, valorile de trafic fiind reduse.

Pe sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, este închis nodul rutier de la km 15 (ieșirea spre Cernica), accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca efectuându-se prin DNCB.

Pe tronsoanele kilometrice 12 – 21 și 27 – 36, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 București – Constanța, până la data de 15.06.2020, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea a doua (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: