DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 13:00, circulația este restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către Pitești, la kilometrul 96+400 de metri, în zona localității Cireșu, județul Argeș, pentru a permite înlocuirea parapetului metalic. De asemenea, până la ora 15:00, circulația este restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, între kilometrii 168+400 metri – 191+400 metri, pentru înlocuirea parapetului median.

Tot astăzi, începând cu ora 20:00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul PTF Nădlac II – Autostrada A 1 – Autostrada A 11 – DN 7 – Centura Arad – DN 7 – Vladimirescu, județul Arad, format din două camioane cu masa de 100 tone. Transportul va fi însoțit pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră, iar viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

%d blogeri au apreciat: