DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții normale, carosabilul fiind uscat, pe principalele artere rutiere, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, DN1 București-Ploiești-Brașov și DN7 București-Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea și ieșirea spre Constanța), fiind accesibilă doar intrarea spre București și ieșirea dinspre Constanța. Măsura devierii se menține până la data de 27 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Sectoarele de altitudine de pe Transfăgărăşan şi Transalpina se închid circulaţiei începând de marţi, 20 octombrie, pentru toate categoriile de autovehicule – a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Reprezentanţii instituţiei precizează că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone, în această perioadă a anului. 

%d blogeri au apreciat: