DE ACTUALITATE

Infotrafic duminical

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme majore de fluenţă a traficului pe aceste artere principale.

Circulația rutieră este închisă pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 16 – 23, între localităţile Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, astăzi în intervalele orare 08:00 – 12:30 și 13:30 – 19:00, în vederea desfășurării concursului automobilistic „Cupa Gorjului – ACASĂ LA BRÂNCUȘI”.

Sunt în continuare cu circulaţia întreruptă, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:

– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;
– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa,judeţul Covasna;
– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;
– DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal – Craiova, pe raza localităţii Cârcea, ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

%d blogeri au apreciat: