DE ACTUALITATE

Inundaţii în Olt

Pompierii acţionează în mai multe localităţi din judeţ.

Împarte cu prietenii tăi

Pompierii acţionează la acest moment în mai multe localităţi din judeţ, unde apa din ploaia căzută peste noapte a intrat în curţile localnicilor şi ameninţă casele.

Zeci de locuitori din localităţile Strejeşti, Perieţi, Slatina, Movileni, Balş şi Valea Mare sunt de azi-noapte în alertă, cantitatea mare de precipitaţii căzută de ieri şi până astăzi făcând ca apa să le ajungă în curţi şi să le ameninţe casele. Zeci de pompieri şi membrii  serviciilor voluntare de urgenţă acţionează deja în localităţile menţionate.

Conform reprezentanţilor ISU, deocamdată niciun pârâu nu s-a revărsat, fiind vorba doar de apa din ploi care s-a acumulat sau se revarsă de pe versanţi. Din primele informaţii, o situaţie ceva mai deosebită se înregistrează la Vale Mare, unde apa a acoperit pe o porţiune drumul judeţean DJ 653. De la ora 9,00 a intrat în viguare şi o avertizare hidrologică de fenomene meteo imediate, în judeţ, din acest motiv, fiind sub observaţie râul Teslui.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, despre bugetul noului Guvern

"Bugetul construit de noul Guvern trebuie să protejeze categoriile vulnerabile de cetățeni, precum tinerii, pensionarii și agricultorii".

Închide