DE ACTUALITATE

Invitat la matinal: miercuri, 6 iulie

Dl. Subcomisar Florin Nicolăiţă, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj- despre principalele cauze ce duc la dependenta de droguri, cum se poate recupera o persoana dependenta si cum putem proteja copii de aceasta tentatii.

Împarte cu prietenii tăi

Consumul de droguri afectează din ce în ce mai mult persoanele tinere, vârsta primului consum scăzând în jurul vârstei de 14 ani.

Acest fapt face ca tinerii să fie consideraţi un grup vulnerabil care necesită atenţie sporită, acordându-i-se tot sprijinul instituţional pentru a nu deveni victime ale consumului de droguri. Chiar dacă oamenii cunosc aceste riscuri, ei continuă să le consume, ignorând efectele pe care acestea le au asupra sănătăţii şi vieţii lor în general. 200.000 de oameni mor în fiecare an din cauza supradozelor. Tulburările cauzate de consumul de droguri afectează relaţiile cu persoanele apropiate, cu familia şi pot distruge oportunităţile de educaţie şi angajare.

Despre principalele cauze ce duc la dependenta de droguri, cum se poate recupera o persoana dependenta si cum putem proteja copii de aceasta tentatii, vom vorbi in cadrul rubricii Invitat la matinal de la ora 9.40, cu dl. Subcomisar Florin Nicolăiţă, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
România importă uraniu pentru prima dată în două decenii

Importul pentru următoarele şase luni va fi de 120 de tone de pulbere de uraniu si va costa peste 51...

Închide