DE ACTUALITATE

Ioana Ignat și surorile sale au lansat două colinde

Ascultă aici “În căsuța cea săracă” și “Din cer senin”.

Împarte cu prietenii tăi

Ioana, Mădălina și Maria Magdalena Ignat au lansat, cu câteva zile înainte de Crăciun, două colinde, “În căsuța cea săracă” și “Din cer senin”. „Acest live session de colinde ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude și la prietenii de familie pentru a le vesti nașterea Domnului. Perioada în care tradiția încă era tradiție și ne adunam toată familia – unchi, mătuși, verișori, verișoare, și stăteam la povești, iar Moșul venea cu cadouri. «În căsuța cea săracă» este colindul pe care îl cântam și aducea bucurie și amintiri frumoase celor dragi. Și nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună”, a declarat Mădălina Ignat.

La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns în topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes și Shazam timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017. Printre single-urile de succes ale artistei se numără și “Nu mă uita”, al cărei videoclip a adunat peste 56 de milioane de vizualizări pe YouTube, și „De dragul iubirii“.

În vârstă de 21 de ani, Mădălina Ignat a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. Cu un timbru vocal deosebit, Mădălina a început să cocheteze cu muzica de mică, alături de surorile sale. A studiat chitară și a participat la mai multe festivaluri de muzică folk din țară unde a primit mai multe premii.

Pasionată și ea de muzică, Maria Magdalena Ignat merge cu pași repezi pe urmele Ioanei și ale Mădălinei.

 

 

Sursa: MediaPro Music

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Jim Mattis şi-a prezentat demisia

Secretarul american al Apărării, Jim Mattis, şi-a prezentat demisia

Închide