DE ACTUALITATE

Jocurile Evei, la Tradem

Luni, 8 iulie 2019, ora 17.00, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova va avea loc vernisajul expoziției personale de fotografie „Jocurile Evei” a artistului fotograf Bogdan Negoiță. Sunt prezentate publicului 31 de fotografii color și monocrom reprezentând portrete feminine.

Persoanele pe care fotograful le-a ales sunt diferite și astfel acesta învață ceva nou de fiecare dată. Fiecare viață este o poveste, unii oameni încă își caută rolul, alții s-au pierdut în el. Sunt persoane care și-au urmat visul, indiferent de ce obstacole au întâmpinat și mai sunt persoane care se bucură de fiecare zi în parte, luând viața așa cum este.

Fotografia de portret este aparent uşor de realizat, însă, dacă nu implică emoţie şi nu transmite un mesaj privitorului, aceasta riscă să rămână o simplă amintire.

Bogdan Negoiță va prezenta publicului vizitator diverse portrete de femeie făcute de-a lungul carierei de artist fotograf.

Despre Bogdan Negoiță

Pasiunea pentru fotografie începea in anii ‘90 o dată cu descoperirea fotografiilor alb-negru sau sepia, realizate de bunicul său încă din anii 60 şi se leagă de un aparat Smena.

În vara anului 2012 a făcut prima achiziţie a unui aparat DSLR – un entry-level, iar în toamna aceluiași an s-a înscris la cursul introductiv în arta fotografică, organizat de col.(r) Mircea Anghel, A.FIAP.

Bogdan Negoiță este un pasionat al artei fotografice, a participat la numeroase saloane naționale și internaționale, obținând peste 200 de premii în peste 50 de ţări din întreaga lume. Deține distincția de Excelență a Federației Internaționale a Artiștilor Fotografi(EFIAP), precum și cea de Excelență a Asociației Artiștilor Fotografi din România (E. AAFR).

%d blogeri au apreciat: