DE ACTUALITATE

Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că demisia lui Liviu Dragnea din Guvern reprezintă un răspuns adecvat al acestuia la sentinţa de condamnare.

Împarte cu prietenii tăi

         Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că demisia lui Liviu Dragnea din Guvern reprezintă un răspuns adecvat al acestuia la sentinţa de condamnare, pronunţată de justiţie. Şeful statului a adăugat, ieri, că va discuta zilele acestea cu Victor Ponta despre un nou ministru al Dezvoltării. Premierul spunea că propunerea pentru acest portofoliu va fi analizată cu Liviu Dragnea. Aflat ieri, în judeţul Gorj, alături de Victor Ponta, ministrul demisionar al Dezvoltării, a declarat că îşi susţine în continuare nevinovăţia şi respectă decizia instanţei:


În urmă cu două zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe preşedintele executiv al PSD şi ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare , în dosarul „Referendumul”. Decizia nu este definitivă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Adunarea parlamentara NATO

La Budapesta a început ieri sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO, care se desfăşoară pe parcursul a trei...

Închide