DE ACTUALITATE

Klaus Iohannis despre mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim

Trebuie să fie respectată legislaţia internaţională

Împarte cu prietenii tăi

Președintele Klaus Iohannis a făcut aseară precizări privind mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim. Șeful statului a spus că avut săptămâna trecută o convorbire telefonică destul de lungă cu premierul Viorica Dăncilă pe această temă, pentru a explica mai multe chestiuni. În opinia sa, o discuţie exploratorie privind mutarea ambasadei nu este greşită, însă trebuie să fie respectată legislaţia internaţională. El a adăugat că România a avut până acum o abordare diplomatică echilibrată, respectată de către toate părţile implicate.

Tot în legătură cu mutarea Ambasadei României din Israel, PNL a solicitat ieri audierea ministrului de Externe Teodor Meleșcanu în comisiile de resort ale Parlamentului. Liberalii susţin că vor să afle cine a iniţiat acest demers, înainte să-l informeze pe preşedintele Iohannis, în calitate de şef al diplomaţiei.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul deschiderii oficiale a celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Internaţional Shakespeare

Prestigiul de care astăzi se bucură Festivalul Internațional Shakespeare s-a construit timp de aproape ...

Închide