DE ACTUALITATE

La Radio Oltenia Craiova a avut loc preselectia pentru Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”- 2018

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare”Mamaia Copiilor” se va desfăşura în perioada

Împarte cu prietenii tăi

Astazi, 15 aprilie, la sediul Radio Oltenia Craiova, avut loc preselctia pentru cea de-a  XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”- 2018.

Evenimentul este organizat de  Asociatia Culturala ”MAMAIA COPIILOR” , Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din Romania, Societatea Romana de Radiodifuziune, Societatea  Română de Televiziune, Primaria Constanta, Radio Romania Regional, Casa de Cultura a Sindicatelor- Constanta.

Seria competițiilor a debutat în această săptămână, pe data de   12 aprilie la Târgu Mureş; au urmat orașele Cluj Napoca și Timişoara, iar  astăzi,  Radio România Oltenia Craiova a găzduit cea de-a patra preselecție regională din cadrul festivalului, reunind 20 de concurenți, cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, din mai multe orașe din țară, precum: Craiova, Tg.Jiu, Pitești, Rm. Vâlcea, Slatina, dar și București.

Primele impresii le aflăm dintr-un interviu realizat de Nadia Deciu cu membrii juriului – compozitorul Viorel Gavrilă și directorul general al festivalului – Liviu Manolache

Etapa zonală de preselecție pentru Secţiunea de Interpretare a Festivalului ”Mamaia Copiilor” va continua în alte patru orașe din ţară: Bârlad (20 aprilie 2018), Iaşi (21 aprilie 2018), Bucureşti (27 şi 28 aprilie 2018) și Constanţa (29 aprilie 2018).

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare”Mamaia Copiilor” se va desfăşura în perioada 7 – 14 iulie 2018.


Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Un bărbat și-a mușcat câinele, după ce a consumat droguri periculoase

În urma unui control efectuat de medicii veterinari, s-a descoperit că ..

Închide