DE ACTUALITATE

Lansarea lui Wonder Woman 1984 a fost amânată pentru 2020

Așteptarea se prelungește, și nu doar cu câteva luni…

Împarte cu prietenii tăi

Fanii Dianei Prince, Femeia Fantastică interpretată de Gal Gadot, mai au ceva de așteptat până la reîntâlnirea cu aceasta.

Actrița a anunțat pe contul său de Instagram că Wonder Woman 1984, continuarea filmului lansat anul trecut, a primit o dată nouă de lansare. Astfel, pelicula va ajunge în cinematografe pe 5 iunie 2020. Inițial, urma își facă debutul pe 1 noiembrie.

Conform noii strategii, filmul va beneficia de același context al lansării precum originalul – Ziua Eroilor SUA (Memorial Day). Primele imagini din noua producție au fost difuzate la convenția Comic-Con din San Diego și au anunțat o schimbare de ton (cu accent pe umor şi pe imagini captivante, pline de culoare), ce a fost adoptată de mai toate filmele DC viitoare.  „Este un cu totul alt film, nu este un sequel”, a punctat atunci Gadot.

Momenan, nu au fost oferite detalii legate de ce se va întâmpla în Wonder Woman 1984, însă alături de Gal Gadot se pare că îl vom revedea pe Chris Pine, readus la viaţă drept Steve Trevor. Actorii Pedro Pascal şi Kristen Wiig (drept villain-ul peliculei, Cheetah) mai fac parte din distribuţie. Filmul va fi regizat tot de Patty Jenkins.

sursa: cinemagia.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cercetătorii au descoperit cocktailul de medicamente ce prelungeşte viaţa

Acesta este un punct important de dezvoltare al unei terapii împotriva...

Închide