DE ACTUALITATE

Lara Fabian nu mai concertează la Craiova

Artista Lara Fabian nu va mai cânta la Craiova. Concertul a fost ANULAT, după amânarea de anul trecut din decembrie. Reamintim că spectacolul fusese programat pe 11 decembrie 2016, însă, din cauza unor probleme tehnice de ultim moment concertul a fost amânat. Data anunțată ulterior pentru susținerea evenimentului era 3 octombrie 2017.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care organizatorii au renunțat definitiv la concert și nici informații referitoare la procedura de returnare a banilor pentru biletele achiziționate.

UPDATE:

Organizatorii le recomandă tuturor celor care inca mai dețin biletele să opteze pentru restituire, luând în considerare următoarele indicații cu privire la retelele de bilete sau punctele de achiziție:

– pentru biletele cumpărate din rețeaua Eventim, de la punctele de vânzare din magazinele Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Vodafone, sau Carrefour returnarea contravalorii biletelor se va face de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, prin prezentarea biletelor în original și reținerea acestora în schimbul sumei restituite.Pentru biletele achiziționate prin intermediul rețelelor online, clientul este rugat să transmită o solicitare de returnare a sumelor respective, prin email, pe adresa de email :contact@eventim.ro.

– pentru biletele achiziționate din rețeaua Bilete.ro și casieria Sălii Polivalente Craiova, returnarea se va face direct de către organizatori. Pentru obtinerea tuturor detaliilor necesare privind procedura de restituire, deținătorii de bilete sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa de email: info.premium.booking@gmail.com sau telefonic apelând numărul de telefon 0765.023.477 (in intervalul orar 10-17,luni-vineri).

– pentru biletele achiziționate de la casieria Teatrului Național Craiova, Iberico sau Big Ben, returnarea contravalorii biletelor se va face direct de la punctele de achiziție, prin prezentarea biletelor în original și reținerea acestora în schimbul sumei restituite.

sursa: craiovaforum.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: