DE ACTUALITATE

Lectură pe șine

Pentru prima oară în România!

Împarte cu prietenii tăi

Hyperion 2 promovează Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Unul dintre cei mai mari investitori din ţară a decis să sprijine proiectul Craiova 2021 şi cultura într-un mod inedit. De la sfârşitul lunii august, al doilea tren electric românesc va circula pe cea mai tranzitată rută turistică din ţară făcând reclamă Craiovei, în contextul candidaturii acesteia pentru titlul de capitală europeană a culturii. Pentru prima oară, un tren din România se transformă într-o sală de lectură … pe şine.

Hyperion 2, rama electrică bisistem a celor de la Softronic, se află în probe și, cât de curând, se va afla în circulație pe ruta Craiova-București-Brașov.

Ca o noutate, Hyperion 2 promovează Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021, printr-o modalitate cu impact maxim pentru publicul din toată ţara, dar şi pentru turiştii străini care aleg să călătorească cu trenul între oraşele Craiova, Bucureşti şi Braşov.

În exterior, trenul este branduit cu imagini spectaculoase din Craiova sub sigla proiectului Craiova 2021, iar în interior călătorii pot afla mai multe despre proiect şi evenimentele culturale ale Craiovei din materialele de promovare sau se pot relaxa citind una dintre cărţile puse la dispoziţie de Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”.

„Mulţumim investitorilor de la Softronic că sunt alături de noi în această competiţie şi ne asigură, astfel, o reclamă nesperată a proiectului Craiova Capitală Culturală Europeană. Sperăm ca, de anul viitor, trenul să străbată şi alte ţări din Uniunea Europeană, pentru că este un brand de succes al întregii Românii, nu doar al Craiovei sau Olteniei. Cu acest prilej, demonstrăm că nu numai instituţiile administraţiei şi cele de cultură sprijină Craiova, ci şi mediul economic”, a punctat Lia Olguța Vasilescu, primarul Municipiului Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: micapi.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Discuții despre majorările salariale suplimentare

Federațiile sindicale din învățământ au solicitat o întâlnire de urgenta cu primul ministru.

Închide