DE ACTUALITATE

Lege promulgată

Legea de aprobare a Ordonanţei de urgenţă 57 din 2013 privind producerea energiei din surse regenerabile a fost promulgată ieri de preşedintele Traian Băsescu, deşi acesta a susţinut că documentul nu are toate aprobările de la Comisia Europeană. Preşedintele a spus, aseară, că a decis să promulge legea pentru a demonstra că nu se face vinovat de presupusa creştere a tarifului la energie electrică – aşa cum îl acuza premierul Ponta.

În ultimele zile preşedintele şi premierul au avut mai multe schimburi dure de replici în ce priveşte efectele pe care le-ar produce întârzierea în promulgarea legii de aprobare a ordonanţei de urgenţă. Actul normativ prevede reducerea temporară a cotei de certificate verzi pentru producătorii de energie regenerabilă. Victor Ponta a susţinut că, prin legea respectivă, s-ar putea evita creşteri de preţuri la energie pentru industrie şi pentru consumator, iar preşedintele l-a contrazis.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Succes al înnotătorilor tricolori în Franţa

La invitatia presedintelui clubului francez AASS Sarcelles Natation 95, domnul Guy Canzano, o delegatie de 9 sportivi, coordonata de Camelia...

Închide