DE ACTUALITATE

Leonardo DiCaprio, somat să depună mărturie într-un proces

Starul nu va putea să evite prezenţa sa în sala de judecată.

Împarte cu prietenii tăi

Actorul american Leonardo DiCaprio a fost somat de un judecător să depună mărturie într-un proces în care producătorii filmului ” Lupul de pe Wall Street” sunt acuzaţi de defăimare.

Starul nu va putea să evite prezenţa sa în sala de judecată, unde va trebui să depună mărturie în procesul deschis de Andrew Greene, fost director executiv al companiei Stratton Oakmont, pentru felul în care personajul lui a fost interpretat în filmul ”Lupul de pe Wall Street”, regizat de Martin Scorsese.

Într-o audiere ce a avut loc, marţi, judecătorul Steven Locke de la Tribunalul din New York, a acceptat cererea lui Andrew Greene prin care acesta solicită depoziţia lui DiCaprio.

Andrew Greene i-a dat în judecată pe producătorii peliculei, inclusiv Paramount Pictures, Red Granite Pictures, Appian Way Productions (compania lui DiCaprio) şi Sikelia Productions, din cauza felului în care a fost prezentat în film personajul Nicky ”Rugrat” Koskoff, jucat de P.J. Byrne, care purta perucă şi era subiectul replicii următoare: ”Jur pe Dumnezeu, vreau să îl strâng de gât până moare”.

DiCaprio ar putea deveni a treia persoană din echipa filmului care ar putea să depună mărturie, într-o depoziţie ce ar putea să explice felul în care compania Appian Way s-a implicat în producţia peliculei, în contextul în care autorităţile federale investighează în această perioadă sursa banilor pe care companian Red Granite i-a utilizat pentru a finanţa ”The Wolf of Wall Street”.

 

Sursă: Digi24

 

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Sorana Carstea, eliminata in sferturi la Mallorca

Pentru Sorana urmeaza o perioada de pauza pana pe 27 iunie, cand va lua startul in turneul de la Wimbledon.

Închide