DE ACTUALITATE

Lindsay Lohan se va înscrie în cursa pentru Casa Albă!

‘Primul lucru pe care aș vrea să îl fac în calitate de șefă la Casa Albă ar fi să mă îngrijesc de toți copiii suferinzi din lume’.

Împarte cu prietenii tăi

Actrița americană Lindsay Lohan, a cărei carieră a fost afectată în ultimii ani de problemele sale cu legea și consumul de droguri, a declarat recent pe contul său de Instagram că intenționează să se înscrie în cursa electorală pentru Casa Albă la alegerile din 2020, scrie Agerpres.

‘În 2020 aș putea candida pentru funcția de președinte’, a postat vedeta de 29 de ani pe contul său de pe rețeaua Instagram, care ar putea astfel să intre în competiție cu interpretul Kanye West, care și-a anunțat intenția de a candida pentru Casa Albă, in cadrul galei de decernare a premiilor MTV din această vară.

‘Primul lucru pe care aș vrea să îl fac în calitate de șefă la Casa Albă ar fi să mă îngrijesc de toți copiii suferinzi din lume’, a mai transmis aceasta, făcând referire la modul în care regina Elisabeta a II-a Marii Britanii se implică în acte umanitare peste tot în lume.

Lindsay Lohan este cunoscută pentru rolurile din filmele ‘Herbie Fully Loaded'(2005), ‘Mean Girls’ (2004), ‘Freak Friday’ (2003) sau ‘The Parent Trap’ (1998).

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Djokovic a câștigat pentru a treia oară Mastersul de la Shanghai

Acesta este al nouălea trofeu din acest sezon pentru jucătoul sârb.

Închide