DE ACTUALITATE

Locuri de muncă vacante

În această perioadă, prin reţeaua EURES, la nivel naţional, sunt înregistrate 606 locuri de muncă vacante potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Cele mai multe posturi, respectiv 233 de posturi în domeniile pază şi ordine, servicii, construcţii civile, hotelier-gastronomic şi industrial sunt în Germania.

Ofertă generoasă pentru români au şi angajatorii din Cehia: 10 posturi lucrător în prelucrarea lemnului, 50 posturi lucrători la asamblarea aparatelor de aer condiţionat, 50 posturi operator, 20 posturi muncitori asamblare, 50 posturi operator producţie, 15 posturi croitor, în total 195 posturi în domeniile: forestier, industrial şi confecţii textile.

De asemenea, angajatorii din Marea Britanie solicită 131 de români. Oltenii interesaţi de această ofertă se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt în cadrul căreia funcţionează un Compartimentul EURES.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în baza de date a instituţiei primesc o serie de servicii gratuite.

%d blogeri au apreciat: