DE ACTUALITATE

Luna Tango Concert la Filarmonica

Craiovenii sunt aşteptaţi să guste tango-ul, la ceas de seară.

Împarte cu prietenii tăi

Ritmuri latine, dans contemporan și eleganța pasională a tangoului, la a doua reprezentație Luna Tango Concert  maine, 16 iunie, de la ora 19:00 la Filarmonica Oltenia din Craiova!

În așteptarea spectacolului, artiștii oferă astăzi, 15 iunie 2016, o demonstrație stradală de dans latino și tango argentinian, plină de emoție, de autentic și spontan. Înainte de a fi fost cucerit de saloanele aristocrate ale Europei, tango-ul era un dans al suburbiilor din Buneos Aires, dansat oriunde se puteau întâlni oameni care să-și pună în muzică și dans dorul și pasiunea.

Craiovenii sunt aşteptaţi să guste tango-ul, la ceas de seară (19:30 – 22:30) în Piaţa Mihai Viteazul.

Un succes al colaborării dintre artişti români talentaţi şi Mariano Castro, muzician argentinian recunoscut pe mapamond pentru feeling-ul Tango Nuevo al interpetării sale, Luna Tango Concert oferă o poveste despre descoperirea de sine. O poveste peste timp, despre diferite atitudini faţă de dans, despre „vârstele” tangoului, despre ieri și azi, despre fiecare dintre noi.

Un proiect al Asociației pentru Cultura și Tango, recent extinsă în Craiova, spectacolul reunește nume cunoscute în comunitatea de dans din România: : Lucian Stan , Raluca Aldea, Anca Maria Ionescu, Traian Ionescu, Maria Popa, Laurentiu Lungianu, Szasz Levente și spectaculosul Cvartet Passione!

Bilete disponibile la casa de bilete a Filarmonicii Oltenia și online:

http://www.bilete.ro/luna-tango-concert-16-iun-2016

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Mariana Tirca, “Hagi handbalului feminin romanesc”

Afla povestea Marianei Tirca, “Hagi handbalului feminin romanesc”!

Închide