DE ACTUALITATE

Maine are loc Semifinala Selecţiei Eurovision

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliştii Selecţiei Naţionale într-un show televizat.

Împarte cu prietenii tăi

Maine are loc Semifinala Selecţiei Eurovision. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliştii Selecţiei Naţionale într-un show televizat. Artiştii vor interpreta piesele în studiourile TVR, pana maine, 29 ianuarie, în faţa juriului şi a invitaților. La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinalişti ai Selecției Naţionale Eurovision 2017, care vor rămâne în cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

Selecţia Naţională Eurovision România a atras 84 de piese în cursa pentru un bilet spre scena din Kiev, printre care se numără melodii ale vedetelor Lora, Mihai Trăistariu, Florin Chilian, Maxim, Tavi Colen și Emma, Tudor Turcu, dar şi ale unor compozitori străini. În aceeaşi competiţie intră şi câteva proiecte produse de Marius Moga și Adrian Sână.

Pana maine juriul va audia concurenții în studioul TVR, condiție obligatorie pentru participarea la concurs. În premieră, înregistrările audițiilor vor fi difuzate într-o serie de emisiuni la TVR.

În premieră în istoria Selecţiei Naţionale, înregistrările audițiilor vor fi difuzate, în perioada 5-11 februarie, într-o serie de emisiuni, în exclusivitate la TVR 2, TVR HD şi TVR Internaţional.

La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinalişti ai Selecției Naţionale 2017, care vor rămâne în cursa pentru un bilet spre scena din Kiev. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.
Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai.
 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Craiovenii din Lăpuș au rămas în frig

Închide