DE ACTUALITATE

Meciurile zilei: CSM Craiova si HCM Ramnicu Valcea

După o partidă în care au dat totul pe teren, sâmbăta trecută, în faţa Coronei Braşov, dar au încheiat totuşi învinse la limită (scor 28-29), jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea caută în continuare primele puncte din noua stagiune a Ligii Naţionale. Handbalistelor pregătite de antrenorul Constantin Ştefan li s-a ivit foarte repede posibilitatea de a acumula aceste puncte, întrecerea de elită feminină propunând prima intermediară a sezonului 2015/2016 chiar în runda a doua. Întâlnirea dintre HCM Roman şi HCM Râmnicu Vâlcea este programată astăzi, 2 septembrie, cu înce­pe­re de la ora 17.00, pe terenul for­ma­ţiei din judeţul Neamţ.

Handbalistele de la SCM Craiova susțin astăzi primul meci pe teren propriu din noua ediție de campionat, urmând să întâlnească formația HC Zalău, începând cu ora 18.00 în Sala Polivalentă din Craiova.

Celelalte partide ale etapei a doua: HCM Baia Mare – Măgura Cisnădie, „U“ Cluj – Corona Brașov, CSM Ploiești – Dunărea Brăila, Unirea Slobozia – Rapid București și CSM București – Alba Sebeș.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: