DE ACTUALITATE

Messi se insoara!

Leo și Antonella vor spune „Da” în orașul lor natal, după o relație de mai bine de zece ani, în urma căreia au rezultat doi copii.

Împarte cu prietenii tăi

Lionel Messi, starul echipei de fotbal FC Barcelona și al selecționatei Argentinei, se va căsători în data de 30 iunie cu logodnica sa Antonella Roccuzzo, în orașul argentinian Rosario.

Leo și Antonella vor spune „Da” în orașul lor natal, după o relație de mai bine de zece ani, în urma căreia au rezultat doi copii, Thiago, în vârstă de 3 ani, și Mateo, născut în urmă cu un an.

Evenimentul, la care vor fi prezenți aproximativ 600 de invitați, va avea loc la mai puțin de o săptămână după ce Lionel Messi va sărbători împlinirea vârstei de 30 ani, pe 24 iunie.

Presa catalană precizează că va exista și o a doua ceremonie, la Barcelona, orașul în care Messi a cunoscut succesul ca fotbalist, la care vor fi invitați colegii de echipă ai argentinianului împreună cu familiile lor.

Considerat cel mai bun jucător din lume, Lionel Messi a cucerit de cinci ori în cariera sa trofeul Balonul de Aur.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli si Gheorghe Zamfir, in duet la Bucuresti si Cluj-Napoca

"Este o bucurie pentru mine să urc pe scenă alături de marele tenor Andrea Bocelli", a declarat naistul Gheorghe Zamfir.

Închide