DE ACTUALITATE

Meteo: Weekend torid in toata tara!

Vremea se mentine calduroasa in weekend in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor ajunge la 36 de grade la orele amiezii in sud si sud-est.

Astazi, in tara, valorile termice vor fi ridicate in majoritatea regiunilor, chiar toride dupa-amiaza pentru locuitorii din sud si sud-est, anunta meteorologii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 37 de grade, in timp ce valorile minime vor fi cuprinse intre 12 si 25 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei si mai ridicate la malul marii. Dupa-amiaza si seara se pot inregistra innorari temporar accentuate ale cerului.

Totodata, vor avea loc averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului la munte, in Maramures, Moldova, local in Transilvania, nordul Munteniei, dar izolat si in restul teritoriului.

Maine, in tara, ne asteapta o noua zi fiebinte, caniculara local in regiunile sudice.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 grade si 25 de grade. La munte si pe arii restranse in restul tarii sunt astepate ploi.

 

Sursa: ziare.com

%d blogeri au apreciat: