DE ACTUALITATE

Minoră de 14 ani, căutată de polițiști

Nu s-a întors acasă!

Împarte cu prietenii tăi

Polițiștii caută o minoră, de 14 ani, care nu s-a întors acasă, de la școală. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 26 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, Județul Gorj,  au fost sesizaţi prin apelul 112, de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Stejari, județul Gorj, cu privire la faptul că sora sa, Morie Gabriela Isabela, de 14 ani, cu acelaşi domiciliu, a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors.

La fața locului s-au deplasat poliţişti, care au efectuat cercetarea, constatând faptul că minora ar fi plecat în jurul orei 08.00, la Liceul Grupul Şcolar Industrial Stoina, fiind elevă în clasa a IX-a, iar în jurul orei 14.00 a fost văzută plecând cu microbuzul, în municipiul Târgu Jiu.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr lung şaten, constituţie atletică, fiind îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colanţi de culoare roşie cu floricele, geacă de piele de culoare crem, în picioare purta o pereche de adidaşi culoare albă şi avea asupra sa o geantă tip ghiozdan de culoare crem.

În cauză, se desfășoară activități specifice în vederea identificării minorei, fiind dispusă punerea în urmărire, la nivel naţional, a acesteia.

Persoanele care pot da detalii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: IPJ GORJ

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Promenada Inimilor” la Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă, începând cu ora 11.00

Închide