DE ACTUALITATE

Miss și bâlci la Godineşti

Unul dintre cele mai mari bâlciuri din Gorj

Împarte cu prietenii tăi

Unul dintre cele mai mari bâlciuri din Gorj va avea loc weekend-ul acesta la Godineşti. Evenimentul va debuta cu tradiţionalul târg de animale şi de produse agricole, urmând ca duminică, 2 august, să aibă loc festivalul de folclor, când va fi aleasă şi Miss Godineşti.

Autorităţile locale din Godinești organizează în zilele de 1 și 2 august bâlciul tradiţional anual de animale și produse agricole. La ediția din acest an vor fi prezenţi fermieri şi producători din județe precum Dolj, Mehedinți, Sibiu, Alba şi Hunedoara, dar nici gorjenii nu vor lipsi de la eveniment. Târgul de animale se organizează la Godinești de peste un secol.

Duminică va avea loc Festivalul de Tineret, aflat anul acesta la cea de-a 17-a ediție. Câteva zeci de artiști vor lua parte la acest festival care vor concura pe mai multe secțiuni, prezenți fiind și artiștii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”.

Tot în cadrul festivalului vor fi premiate nouă cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de la căsătorie, cu o diplomă şi o sută de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: pandurul.ro

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Prognoza agrometeo

Saptamana 31 iulie - 6 august.

Închide