DE ACTUALITATE

Anca Tiribeja, imaginea Mercur Center!

Modelul internațional Anca Tiribeja este imaginea Mercur Center, cel mai modern centru comercial, ce va fi deschis pe 9 iunie în Craiova.

Deși stă foarte puțin în România, în această perioadă o veți puteți vedea pe Anca Tiribeja peste tot în oraș, pe panouri, autobuze, în ziare și site-uri online, pozând cu o atitudine și o exuberanță greu de depășit.

Și-a început cariera de model la 14 ani și, după doi ani, câștiga concursul Ford Supermodel România, plecând pentru prima dată din ţară la finala din Miami. Apoi a început colaborarea internaţională cu One Models şi lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine, astfel că a ajuns să călătorească aproape fără oprire.

A lucrat cu cele mai bune agenții din Paris, Milano, New York, Tokyo, Sydney, Los Angeles. A apărut în reviste internaționaale ca Elle, Harpers, Marie Claire, GQ și a lucrat pentru branduri ca Armani, Pierre Cardin, Carla Ferroni, Wella, Coca-Cola.

Shooting-ul pentru Mercur Center a fost pregătit timp de 72 de ore, fiind urmat de o sesiune de 12 ore de scenarii și fotografii.

Sursa foto: www.facebook.com/mercurcentercraiova

Mercur Center va găzdui, din 9 iunie, peste o sută de magazine, printre cele mai importante investiții de profil numărându-se cea a retailerului suedez H&M, care va deschide aici un magazin pe două etaje, magazinele S. Oliver, Rinascenti, Magic Shoes, Pepco, Cătălin Botezatu, Top Sport, Diverta, Sevda, Splend’Or, Kendra, Flanco, Germanos și multe altele.

Zona de food-court de la etajul trei va ocupa un spațiu impresionant și va găzdui restaurante şi fast food-uri variate, precum Spartan, McGrill, Pizzeria Rio, restaurantul cu specific chinezesc Shanhay Bar, restaurant cu specific romanesc Oșanu, cofetăria Marie Luise.

Aria de cafenele va include Tucano Coffee, Sweet Escape, Victoria Cafe și altele.

O mare varietate de magazine şi zone de distracție pentru copii vor fi disponibile la deschiderea Mercur Center – Primigi, Bebeti, Maison du Bebe, în timp ce cinematograful cu șase săli digitale, Inspire Cinema (1.800 metri pătrați, 580 locuri) va fi una dintre atracțiile principale ale centrului comercial.

Toate acestea se vor alătura supermarketului Profi, care va ocupa spatiul de la demisolul centrului comercial și vor completa oferta variată de cumpărături și divertisment.

Inaugurarea centrului va fi facuta pe 9 iunie in prezenta Deliei si a trupei Deepcentral, care vor sustine un concert cu acest prilej.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: