DE ACTUALITATE

Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică, ediția a XXV-a

20 – 22 septembrie 2018

Împarte cu prietenii tăi

Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova organizează, în perioada 20 – 22 septembrie, a XXV-a ediție a Conferinţei Internaționale „Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică”.

Deschiderea conferinței va avea loc joi, (20 septembrie, ora 10.00, în sala de ședințe nr. 1 a Consiliului Județean Dolj).

Cu acest prilej se va marca și aniversarea a 95 de ani de la înființarea Muzeului de Istorie Naturală al Craiovei, inaugurat la 2 decembrie 1923 la inițiativa Cercului Științific Craiovean de la acea vreme, condus de profesorul de științe naturale, Marin Demetrescu. Studiile științifice prezentate în cadrul Conferinței sunt, în general, rezultatul unei îndelungi cercetări a micro- și macro-organismelor din diverse ecosisteme sau sunt rodul analizei unor fenomene geologice și climatice petrecute în diverse bioregiuni.

Toate lucrările care vor fi susținute au primit girul unui colegiu științific reprezentat de personalități academice din țară și străinătate și vor fi tipărite în anuarul „Oltenia Studii și comunicări. Științele Naturiiˮ, ajuns la cel de-al XXXIV-lea număr.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Iniţiativa celor Trei Mări (audio)

Declaraţia comună, concluzii

Închide