DE ACTUALITATE

Muzica, artisti, legenda: concertele anului 2016!

Queen & Adam Lambert, Lara Fabian, festivalul Metalhead Meeting si multe alte evenimente!

Împarte cu prietenii tăi
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 20: Adam Lambert, Roger Taylor and Brian May of Queen performs on day 1 of the iHeartRadio Music Festival at MGM Garden Arena on September 20, 2013 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Anul 2016 ii aduce, pentru prima oară în România, pe Charles Aznavour, pe celebrul chitarist Brian May, dar şi legendara trupă Queen cu Adam Lambert.

De asemenea, anul acesta revin, în concerte, în România, Andre Rieu, Lara Fabian, Richard Clayderman şi Nana Mouskouri.

Seria concertelor din 2016 a fost deschisă, pe 3 ianuarie, de Ada Milea şi invitaţii săi – Anca Hanu, Cristi Rigman şi Bobo Burlăcianu – cu un spectacol la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta împreună cu trupa sa pe 13 ianuarie la Hard Rock Cafe.

Trupa Zdob şi Zdub revine la Bucureşti, pe 17 ianuarie, într-un concert la Arenele Romane.

O premieră în lumea spectacolelor live din România va avea loc pe 18 ianuarie, la TNB, unde Alexandra Uşurelu va folosi, în cadrul concertului ‘#PUR’, videoproiecţii pe toate cele trei laturi ale scenei, creând în acest fel iluzia unui ‘film 3D’.

Primul artist străin care va concerta în 2016, pentru prima dată, în România va fi Lura. Ea va avea un spectacol pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe.

Pe 29 ianuarie, iubitorii muzicii rock au ocazia să participe la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015, care va avea loc la Arenele Romane.

Luna ianuarie se va încheia cu show-ul pe care canadianul Paul Anka îl va susţine pe data de 30, la Sala Palatului.

Viţa-de-Vie îşi va aniversa, pe 20 februarie, 20 de ani de activitate printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane.

Pe 20 februarie va concerta, în premieră, la Bucureşti, Charles Aznavour, artistul supranumit Frank Sinatra al Franţei.

Solista de muzică fado Ana Moura va aduce, pe 27 septembrie, la Sala Palatului din Capitală, sonorităţi portugheze rafinate.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, maestrul Tudor Gheorghe îi invită pe români la aniversarea a 15 ani de la lansarea albumului ‘Primăvara Simfonic’.

Nana Mouskouri revine la Bucureşti, pe 5 martie, într-un concert la Sala Palatului.

În aceeaşi zi, la Arenele Romane, bucureştenii vor putea fi martorii unui eveniment semnat TrancENDancE, cu unul dintre artiştii care şi-a dedicat întreaga carieră muzicii trance – Ferry Corsten.

De Ziua Femeii, trupa Direcţia 5 le oferă doamnelor un frumos cadou muzical într-un concert care va avea loc la Sala Palatului.

Cu aceeaşi ocazie, dar pe 9 martie, celebrul pianist Richard Clayderman revine, la Bucureşti, într-un concert cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internaţională a Femeii.

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, va ajunge pentru prima dată în România pe 14 martie.

Artistul va urca pe scena Sălii Palatului împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzaţii de pe Broadway şi West End-ul londonez.

Fostul proiect The Straits, intitulat acum The Dire Straits Experience, va putea fi văzut pe 20 martie la Sala Palatului din Capitală, iar pe 24 martie Joshua Redman Trio va concerta în premieră în România la Sala Radio, în cadrul Jazz Night Out.

Pe 14 aprilie revine în România Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii.

Lara Fabian revine în România pe 22 aprilie pentru un concert care va fi susţinut în cadrul turneului ‘Un Soir Autour Du Monde’. De asemenea, artista va susţine un concert şi la Cluj-Napoca pe 20 aprilie.

Cea de a cincea ediţie a festivalului Metalhead Meeting, o ediţie aniversară, va avea loc între 3 şi 5 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Unul dintre concertele aşteptate de bucureşteni va fi cel al celebrului violonist Andre Rieu, care revine, la Bucureşti, cu un spectacol pe 11 iunie, însoţit de Orchestra Johann Strauss.

Pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, publicul bucureştean va avea ocazia să vadă live, pentru prima oară, legendara trupă Queen cu Adam Lambert.

 

Sursa: Agerpres

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Persoane fără adăpost identificate de polițiști

Acestea au fost internate la Centrul Social de Urgenţă “ Sfântul Vasile-Asociaţia Vasiliada“ din Craiova.

Închide