DE ACTUALITATE

NEW HIT Taylor Swift si Ed Sheeran lanseaza „End Game:

În versurile noii piese, Taylor Swift i se adresează actualului iubit, spunându-i că își dorește ca ea să fie aleasa inimii lui pentru totdeauna.

Împarte cu prietenii tăi

După un final de 2017 în care a scos la iveală latura sa răzbunătoare, Taylor Swift revine în 2018 la sentimente mai bune și ne spune că își dorește o relație stabilă. Noul ei single se numește ”End Game” și este înregistrat în colaborare cu Ed Sheeran și Future. 

Taylor Swift continuă promovarea aclamatului album ”Reputation” cu o colabarare care va atrage, cu siguranță, atenția publicului. Noul single ”End Game” este înregistrat împreună cu omul momentului, Ed Sheeran, și cu rapper-ul american Future, ale cărui recente albume (”Future” (2017) și ”Hndrxx” (2017)) au debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200.

În versurile noii piese, Taylor Swift i se adresează actualului iubit, spunându-i că își dorește ca ea să fie aleasa inimii lui pentru totdeauna. Compoziția îi poartă semnătura, lucrând la cizelarea ei împreună cu Max Martin, Shellback, Ed Sheeran și Nayvadius Wilburn.

Lansat în noiembrie 2017, discul ”Reputation” a fost cel mai bine vândut album pop al anului trecut, raportat la perioada de timp în care a fost disponibil pe piață. Pe LP sunt incluse și single-urile ”Look What You Made Me Do” și ”…Ready For It?”.

Pe coperta discului, Taylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei. Această idee a utilizării unor texte din presă în artwork a mai fost folosită și de către alți artiști, pe Twitter apărând comparații între coperta albumului „Reputation” și imaginile emblematicelor discuri „Controversy” (lansat de Prince în 1981) și ”Lies” (lansat de Guns N’ Roses în 1988).

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Arges: Trafic oprit in zona localitatii Arefu

Nu sunt înregistrate victime, nici automobilişti blocaţi.

Închide