DE ACTUALITATE

„O noapte în bibliotecă” la AMAN

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova își deschide porțile pentru public in aceasta seara în cadrul evenimentului „O noapte în bibliotecă”.

In cea mai „lungă zi a anului”, biblioteca se lansează într-o amplă încercare de promovare a lecturii și a misiunii pe care și-o asumă pentru comunitate. Programul va debuta la ora 17.00 și se va prelungi până aproape de miezul nopții.

Între acțiunile la care sunt invitați să participe craiovenii de toate vârstele se regăsesc lecturile publice, prezentările și lansările de carte și revistă, precum și sesiunile de informare și conștientizare cu privire la teme de actualitate.

In seria sesiunilor de informare se înscrie și campania „Fii liber!”, un proiect desfășurat de specialiștii de la Agenția Națională Antidrog.

Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate vor lua parte în mod automat la o tombolă cu premii. Evenimentul central al serii, întâlnirea dintre utilizatorii bibliotecii și cunoscutul vlogger Dorian Popa, este programat la ora 19:00.

Intitulată „Scoatem cărțile din carantină cu Dorian Popa”, acțiunea se dorește a fi un stimulent pentru lectură în vremuri de pandemie. Prin intervenții și programe interactive, Dorian Popa le va reliefa tuturor celor prezenți importanța cărților și bătaia lungă a lecturilor constant.

Noaptea petrecută în bibliotecă se încheie cu difuzarea filmului „În căutarea fericirii” (The Pursuit of Happyness).Toate activitățile planificate se vor desfășura în spații deschise – curtea bibliotecii, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități.

%d blogeri au apreciat: