DE ACTUALITATE

O noua razie in Craiova!

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Polițiștii au organizat o nouă razie în municipiul Craiova, în noaptea de 07/08.10.2015, pentru prvenirea combaterii faptelor cu violenţă şi a infracțiunilor stradale, în scopul asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică. Oamenii legii au urmărit și creșterea gradului de siguranță rutieră prin identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei.

La razie au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj, astfel fiind desfășurate activități și controale în 10 locuri și medii cu risc criminogen ridicat, peste 500 de autovehicule fiind, de asemenea, controlate.

În urma activităților desfășurate, oamenii legii au constatat 2 fapte de natură penală, reprezentând infracţiuni la regimul circulației, precum și 101 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi de peste 30.000 lei.

Totodată, polițiștii doljeni au reținut un permis de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare, precum și 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

%d blogeri au apreciat: