DE ACTUALITATE

„Odată și-odată o să ți se înfunde!”

Campanie APAREGIO la Târgu-Jiu

Împarte cu prietenii tăi

Aparegio Gorj demarează la Târgu-Jiu o campanie de conştientizare a populaţiei asupra efectelor pe care le are aruncarea deşeurilor în sistemul de canalizare.

Astfel, în perioada 31 octombrie – 10 noiembrie 2016, reprezentanții operatorului regional se vor deplasa în diferite zone ale municipiului Târgu-Jiu, unde vor împărți pliante și vor transmite mesajul campaniei, desfășurate sub genericul  „Odată și-odată o să ți se înfunde! Canalizarea NU este tomberonul tău!”.

Campania de informare și conștientizare „Odată și-odată o să ți se înfunde! Canalizarea NU este tomberonul tău!” are un mesaj simplu: Deşeurile menajere nu mai trebuie aruncate în toaletă, pentru că vor avea de suferit instalaţiile de canalizare, conductele dar şi staţiile de pompare a apei. Utilizarea necorespunzătoare a acestora ne afectează pe toţi. Durata de viaţă a instalaţiilor scade, costurile de întreţinere şi operare cresc, iar toate acestea sunt suportate de către toţi membrii comunităţii.

Potrivit  purtătorului de cuvânt al Aparegio Gorj , Nicoleta Bărbat, campania va demara luni, 31 octombrie, la ora 11.00, în cartierul 9 Mai – zona Lido”.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un nou rector la Târgu-Jiu

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”...

Închide