DE ACTUALITATE

Olt. Percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de corupţie

Trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă

Împarte cu prietenii tăi

Joi, 22 februarie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Corupţiei, în temeiul mandatelor de percheziţie domiciliară emise de instanţa competentă, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane de pe raza judeţului Olt, suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă.

De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a persoanelor suspecte de săvârşirea infracţiunilor menţionate.

În fapt, la data de 05 februarie 2017, la nivelul D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt a fost înregistrat procesul verbal de sesizare din oficiu privind două persoane care pretindeau sume de bani cuprinse între 300 şi 500 de euro unor cetăţeni de pe raza localităţilor Urzica şi Vădăstriţa, din judeţul Olt, promiţându-le că au cunoştinţe în rândul lucrătorilor din cadrul structurii de examinări auto, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere auto.

În cauză, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activităţi de cercetare penală în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

La acţiune s-a beneficiat de sprijinul Plutonului Mobil din cadrul I.J.J. Olt.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Don Quijote de Richard Strauss, cu Orchestra Naţională Radio

Închide