DE ACTUALITATE

Oltean dat in urmarire, prins la Frontiera Portile de Fier I

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un cetățean român, împotriva căruia autoritățile din țara noastră emiseseră mandat european de arestare.

În data de 11.07.2016, ora 17.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile specifice de control la frontieră, I. Nelu, în vârstă de 41 de ani, cetățean român, domiciliat pe raza județului Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naționale, polițiștii de frontieră mehedințeni au constatat că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare emis de către autoritățile române, din data de 17.09.2012, aceasta fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigații Criminale aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

%d blogeri au apreciat: