DE ACTUALITATE

Oțelul a dat lovitura pe Arena Națională

Oțelul a câștigat cu 2-1 în fața Stelei, în etapa a 27-a a Ligii 1

Împarte cu prietenii tăi

Oțelul a dat lovitura pe Arena Națională și a câștigat cu 2-1 în fața Stelei, în etapa a 27-a a Ligii 1. A fost a treia victorie în actualul sezon pentru gruparea gălățeană, care a aprins și mai mult lupta la titlu. Liderul Steaua mai are un singur punct avans față de ASA Tg. Mureș, principala amenințare a campioanei.

La primul meci ca titular după jumătate de an, Latovlevici a înscris în propria poartă după un contraatac purtat de Cernat (19′).

Cu putine momente inaite de pauza, gălăţenii au lovit din nou pe contraatac – algerianul Hamroun a marcat al doilea său gol în Liga 1, din centrarea lui Dan Popescu.

În minutul 77, Ţucudean a redus din diferenţă din centrarea lui Stanciu iar  roș-albaștrii au început să spere la cel puțin un punct și au fost aproape să-l obțină în prelungiri, dar Raul Rusescu a ratat lovitura de la 11 metri, șutând în bara transversală (93′).

Rezultat final: STEAUA –Oțelul Galați 1-2, și liderul mai are un singur punct avans față de ASA Tg. Mureș, principala amenințare a campioanei.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Cărțile copilăriei pe bicicletă”

„Curtea Veche" a organizat conferinţa de presă de lansare a evenimentului

Închide