DE ACTUALITATE

Pandurii lupta sa evite retrogradarea

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat într-o conferință de presă, că formația gorjeană este încă departe de a-și atinge obiectivul, afirmând că meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț va fi unul al echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării.

El a afirmat că jucătorii trebuie să rămână echilibrați, serioși, eficienți și pragmatici și să își respecte adversarul, care, din punctul lui de vedere, va fi orice pentru a obține o victorie.

„Pentru jocul care urmează trebuie să fim foarte atenți, noi suntem încă departe de a ne atinge obiectivul, lupta merge înainte. Am câștigat trei puncte, însă mai avem foarte mult de muncit, suntem doar la început, trebuie să legăm două rezultate pozitive și asta înseamnă automat să aducem trei puncte și de la Piatra Neamț”, a afirmat Iordănescu.

Partida Ceahlăul Piatra Neamț — Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, 6 martie, începând cu ora 18,00, pe Stadionul Ceahlăul.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
4 MARTIE- BABELE SI MOSII DE PIFTII

4 MARTIE- BABELE SI MOSII DE PIFTII http://www.radiocraiova.ro/wp-content/uploads/2015/03/4-MARTIE-BABELE-SI-MOSII-DE-PIFTII.mp3

Închide