DE ACTUALITATE

Parada Liceelor, la Craiova

Competiția Tinereții, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar și Consiliul Județean al elevilor, a ajuns la cea de-a XI-a ediție. Anual, proiectul antrenează peste 10.000 de liceeni și se derulează pe durata unui an școlar sub forma unui concurs între liceele doljene. Principalul scop al competiției este implicarea și participarea a cât mai multor elevi la activitățile extrașcolare. Aceasta are în total 11 probe și urmărește să dezvolte creativitatea, spiritul de echipă, talentul artistic, aptitudinile oratorice și patriotismul la elevii participanți.

Parada Liceelor va avea loc sâmbătă, 13 octombrie 2018, ora 18.00, pe traseul Piața Fratii Buzești – Strada Lipscani – Calea Unirii – Piața Mihai Viteazul.

La finalul paradei, fiecare liceu va avea la dispoziție un moment de prezentare pe scena amplasata în Piața Mihai Viteazul.

Tema ediției din acest an este „Oltenia altfel”, prin alegerea acesteia organizatorii şi partenerii lor urmărind să evidenţieze inteligenţa, creativitatea şi talentul tinerilor în a arăta tuturor că pot oferi soluţii pentru ca Oltenia să răspundă celei mai mari provocări a anului 2019 – preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Europei.

Câştigătorii au parte de un sejur în zonele foarte vizitate din ţară, învingătorii de la „Voltaire” participând la o excursie pe Clisura Dunării. Din acest an, va fi acordat şi un premiu fair-play.

Parada liceelor- eveniment cu care se deschide oficial ediția a XI-a a Competiției Tinereții – are loc sâmbătă, 13 octombrie 2018 între orele 18.00 și 20.00.

Ordinea intrării în paradă:

1  – Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan”;

2  – Colegiul Național Economic  „Gheorghe Chițu”;

3  – Colegiul Național „Frații Buzești”;

4  – Liceul de Arte „Marin Sorescu”;

5  – Liceul „Traian Vuia”;

6  – Liceul Teoretic „Independența” Calafat;

7  – Colegiul Tehnic Energetic;

8  – Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”;

9  – Colegiul Național „Nicolae Titulescu”;

10- Liceul „Charles Laugier”;

11- Colegiul Național „Carol I”;

12- Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”;

13- Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară;

14- Liceul Teoretic „Tudor Arghezi”;

15- Liceul Tehnologic  Special „Beethoven”;

16- Liceul „Matei Barasab”;

17- Liceul Tehnologic de Transporturi Căi Ferate;

18- Colegiul „Ștefan Odobleja”.

%d blogeri au apreciat: