DE ACTUALITATE

Pasaje subterane în Târgu-Jiu

Investiția este estimată la 14 milioane de euro.

Împarte cu prietenii tăi

Primăria Târgu-Jiu are la dispoziţie studiile de fezabilitate pentru cele trei pasaje subterane noi din municipiu. Specialiștii de la Metroul SA au prezentat principalele avantaje ale acestui proiect ce va schimba radical înfățișarea orașului și va fluidiza traficul în zonele aglomerate.

Investiția este estimată la aproximativ 14 milioane de euro. Pasajele vor cuprinde căi de acces, lifturi din sticlă, luminatoare pentru pătrunderea luminii naturale, zone pentru organizarea diverselor evenimente culturale și nu numai, librării, spații comerciale, puncte de informare, de prim ajutor și pază, grupuri sanitare și multe alte dotări. Obiectivul de investiții este constituit din trei pasaje pietonale subterane, amplasate în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu, pe axa Est-Vest, constituită de strada Unirii.

Cele trei pasaje sunt amplasate la intersecția străzii Unirii cu bulevardul Constantin Brâncuși, la intersecția străzii Unirii cu strada Victoria, respectiv la intersecția străzii Unirii cu bulevardul Republicii și strada Geneva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Personalitatea zilei: Ringo Starr!

A devenit faimos cu trupa Beatles, dar a activat şi ca muzician, cântăreţ, textier şi actor.

Închide