DE ACTUALITATE

Patru cetăţeni români în derivă pe fluviul Dunărea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au intervenit în sprijinul a patru cetăţeni români, trei bărbaţi şi o femeie, ce se aflau pe o ambarcaţie, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.

În data de 10 septembrie 2019, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova, judeţul Mehedinţi, au intervenit pentru a recupera patru persoane care au solicitat sprijinul autorităţilor întrucât se aflau în pericol pe fluviul Dunărea, după ce ambarcaţiunea în care se aflau nu a mai putut fi manevrată.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de intervenţie, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova, acţionând cu operativitate, în zona km flv. 961, pentru sprijinirea celor patru cetăţeni români.

Întrucât ambarcaţiunea plutea în derivă şi a rămas fără mijloace de propulsie din cauza unor defecţiuni la motor, a fost remorcată până la mal şi ancorată în condiţii de siguranţă în zona localităţii Eşelniţa, în vederea remedierii defecţiunilor.

Persoanele în cauză nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Criză de sânge în Vâlcea (audio)

Închide