DE ACTUALITATE

Percheziţii în Argeş şi Dolj, la persoane care au înşelat mai multe firme

Membrii grupului infracţional ar fi folosit datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive.

Împarte cu prietenii tăi

Poliţiştii au facut ieri percheziţii în Argeş şi Dolj, la locuinţele a 10 persoane care ar fi înşelat mai multe firme, de la care au preluat marfă, folosind datele unor societăţi fictive, şi nu au mai transportat-o la destinatari, bunurile ajungând în România, unde au fost vândute pe piaţa neagră.

Potrivit Poliţiei Române, percheziţiile, făcute la 11 adrese din judeţele Argeş şi Dolj, au vizat probarea activităţii infracţionale a zece persoane suspectate de înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional organizat, prejudiciul în acesta caz fiind de aproximativ 400.000 de euro.

Membrii grupului infracţional ar fi folosit datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive, cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, şi au plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă. După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau direcţionate spre România, unde ajungeau în baza unor documente de transport false.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Alegeri locale în Ucraina

Ucrainenii voteaza astazi într-un scrutin electoral considerat un test pentru supravieţuirea fragilei coaliţii.

Închide