DE ACTUALITATE

Percheziții în Gorj și Mehedinți

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, au efectuat șase percheziții domiciliare, două pe raza județului Gorj și 4 pe raza județului Mehedinți, la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma unor activități informativ-operative efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu – Biroul de Ordine Publice și Biroul de Investigații Criminale, au fost continuate cercetările în cauza penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, efectuând șase percheziții domiciliare, dintre care două în comuna Văgiulești, iar patru în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 lei, 5.000 euro și 130 lire sterline.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
O femeie şi-a retezat mâna pentru a încasa despăgubiri

Închide